Konceptet Global Business Gates och dess miljö stärks med hjälp av United Spaces

Global Business Gate och United Spaces, ett ledande företag inom området coworking, har tecknat avtal om att etablera ett spännande coworking-koncept i fastigheten. Tillsammans kommer Global Business Gate och United Spaces att arbeta fram den fysiska miljön i form av innovativa samlings- och mötesplatser, andra ytor och lösningar för att främja konceptet.

Konceptet Global Business Gate skapas för och med företag som sysslar med multinationella affärer och kommer att utgöra en naturlig och självklar plats för internationell handel. Genom innovativa och attraktiva lokaler och mötesplatser ges företag och andra verksamheter i Global Business Gate mycket goda möjligheter till nätverkande, stärkta affärer, ökad rekrytering och utveckling i samspel med andra företag.

Med hjälp av United Spaces koncept som har fokus på att bygga communities av eldsjälar samt innovativa och attraktiva lokaler, kommer Global Business Gates koncept att stärkas ytterligare.

Vi är entusiastiska och stolta för att gemensamt utveckla konceptet Global Business Gate med United Spaces, säger Lennart Hedström, VD för Global Business Gate Project AB.

Läs mer om United Spaces på unitedspaces.com.