Cecilia Malmströms satsning på att knyta ihop etablissemanget och unga genom think tanks

Global Business Gate stödjer förstudien av projektet International Youth Think Tank. Ett av huvudsyftena med detta projekt är att ge unga möjlighet att utveckla projekt och att skapa en brygga mellan unga och väl etablerade beslutsfattare i näringsliv och samhälle. Dessa idéer stämmer väl in i de koncept som Global Business Gate står för.  

Nu lämnar Cecilia Malmström sin post som EU-kommissionär och ska bl a arbeta med ett projekt runt denna Think Tank. Dagens Nyheter har idag publicerat en artikel om bakgrunden, varför hon gör detta och vad som är på gång. Här finner du artikeln.

Läs gärna också om varför Global Business Gate ser detta som ett viktigt projekt och har valt att gå in och stödja förstudien bakom denna länk.

Mer om projekt Think Tank.

Följ gärna på Global Business Gate på LinkedIn – Global Business Gate Gothenburg och på Instagram #globalbusinessgate.