Global Business Gate lyfter frågan om den globala talangjakten

Global Business Gate driver ett nätverk där det med jämna mellanrum anordnas seminarier. Högst aktuella ämnen som på ett eller annat sätt har en koppling till internationell handel och affärer lyfts, vi kallar dom Global Business Gate Days. Nästa viktiga fråga som tas upp är den ständiga jakten på talanger som pågår.

Visste du att av Göteborgs studenter är det 70% som lämnar staden och 40 % som aldrig kommer tillbaka? Då kan man fråga sig om vi tar hand om talangerna på rätt sätt?

Var med och lyssna på, och debattera, under temat The race for Global talent – and Gothenburg’s position in it” den 22 november i Göteborg.

Projektet ”Move-to-Gothenburg” är ett exempel på hur Göteborg arbetar med att få bland annat studenter att välja och stanna, läs mer om den satsningen här.

Vill du också bli en del av vårt nätverk och få en inbjudan till våra Global Business Gate Days där vi lyfter intressanta ämnen kopplade till konceptets kärna, internationell handel och affärer? Ansök här!

Följ gärna Global Business Gate utveckling på LinkedIn – Global Business Gate Gothenburg och på Instagram – #globalbusinessgate.