International Youth Think Tank genomför sin andra ungdomskonferens

Global Business Gate stödjer förstudien av projektet International Youth Think Tank (IYTT). Ett av huvudsyftena med detta projekt är att ge ungdomar möjlighet att utveckla projekt och att skapa en brygga mellan ungdomar och väl etablerade beslutsfattare i näringsliv och samhälle. Dessa idéer stämmer väl in i de koncept som Global Business Gate står för.

Den 16 – 19 november genomför IYTT sin andra ungdomskonferens under temat ” ”Sustainable movements for an open society”. Konferensen vänder sig till ungdomar mellan 18 – 24 år och ansökan för deltagande görs under länken nedan.

Mer information om konferensen och formulär för ansökan för deltagande hittar du här.

Läs gärna mer om projekt Think Tank här.

Följ gärna på Global Business Gate på LinkedIn – Global Business Gate Gothenburg och på Instagram #globalbusinessgate.