“Work from home or elsewhere. The workplace – where did, and will, it go?”

Ett första seminarium i nya formen – GLOBAL TALKS – ägde rum den 28 augusti som webinar.

Om du missade detta spännande seminarium med professor Christer Karlsson, Copenhagen Business School, under temat “Work from home or elsewhere. The workplace – where did, and will, it go?”, kan du se det i sin helhet uppdelat i olika delar här.

Christer delade med sig av sina tankar och erfarenheter om hur vi kommer att arbeta, resa, umgås och inte minst om vart och hur vi kommer att arbeta post Covid-19. Du kan också höra korta intervjuer med de personer som fanns med i publiken, om deras tankar och reflexioner på ämnet.

Vårt mål är att liksom tidigare hålla en hög kunskapsnivå i våra seminarier, och att lyfta fram aktuella ämnen med ”nya” fakta. Självklart med en stark internationell karaktär och utblick och med bäring på internationell handel och/eller global handel.

Välkommen att lyssna och tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.

Följ gärna på Global Business Gate på LinkedIn – Global Business Gate Gothenburg och på Instagram #globalbusinessgate.