Om Masthuggskajen på Lokalmarknadsdagen i Göteborg

Torsdag 26 augusti är det dags för Lokalmarknadsdag i Göteborg. Dagen genomförs med bl a  Fastighetssverige och Lokalnytt som värdar, och fokus ligger på fastighetsmarknaden, nuläge och framtida affärsmöjligheter samt på näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Under dagen möter ni många intressanta personer i både paneler och talarstolar. Bland annat kommer Elof Hansson Fastigheter att tillsammans med NCC att presentera vad som pågår inom detaljplanen för Masthuggskajen. Vår representant är Daniel Holmén som även berättar mer om vad Elof Hansson Fastigheter gör inom området och framför allt läget för vårt och Alectas kontorsprojekt Global Business Gate och den nya halvön som ska byggas där bl a vårt projekt ska ta plats.

Tag gärna del av programmet för dagen.

Vill du veta mer Global Business Gate så är du varmt välkommen att höra av dig till oss.