Helghälsning från Global Business Gate

Med julen i antågande och för många en välbehövlig vila, vill vi passa på att tacka vårt nätverk och alla ambassadörer för ett annorlunda men spännande 2021. Nu ser vi fram emot fortsatt utveckling av stadsdelen Masthuggskajen där under 2021 flera nya fastigheter har nått full höjd och förändrat stadsbilden. I området sker i stort sett dagligen förändringar, läs gärna mer om vad som pågår på masthuggkajen.se.

Global Business Gate är vårt största och viktigaste kontorsprojekt inom ramen för Masthuggskajen. Både Global Business Gates Höghus och Kanalhus ska byggas på den nya halvön som kommer att sträcka sig ca 100 meter ut i Göta Älv.

Byggstarten för den nya halvön är planerad till 2022 och detta är en viktig milstolpe för Global Business Gate. Området blir en av de mest attraktiva stadsdelarna i Göteborg när området är klart så varför inte vara med från början? Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om Global Business Gate och konceptet det bygger på eller läs mer här på globalbusinessgate.se eller kontakta någon av oss.

Med detta vill vi i teamet runt Global Business Gates önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 

Följ gärna Global Business Gate utveckling på globalbusinessgate.se och även på LinkedIn – Global Business Gate Gothenburg och på Instagram – #globalbusinessgate.