Trevlig semester från Global Business Gate

Vi bryter ny mark
Global Business Gates koncept utvecklas ständigt för att följa trender och förändringar i omvärlden. På den halvö som byggs på Masthuggskajen där våra två hus snart kommer att ta plats, sker byggnation och utveckling varje dag. Grunden för våra hus växer fram och vi ser tydligt hur vår vision tar form. Byggnation ovan mark är planerad att starta under första kvartalet 2025 och inflyttning beräknas kunna ske i slutet av 2027.

Vill du följa utvecklingen av den nya halvön och byggnationen av våra hus kan du göra det här.

Vårt koncept
Vill ditt företag också vara en del av de unika koncept Global Business Gate bygger på och finnas på plats i något av husen när de står klara? Eller helt enkelt bara är nyfiken på att få veta mer om konceptet. Tveka inte att höra av dig till oss.

Att vara en del av vårt nätverk innebär många fördelar för ditt företag, men också ett ansvar att bidra till att stärka konceptet och vara delaktig i vår fortsatta utveckling. Inom vårt växande nätverk av företagare, organisationer och branschorganisationer delar vi en gemensam målsättning och vision – att stödja och främja utvecklingen av internationell handel och affärer.

På gång
Efter semestern lanserar vi en ny webbplats och annat spännande. Häng med så du inte missar något intressant event eller annat som händer. Följ oss gärna på globalbusinessgate.se, på LinkedIn – Global Business Gate Gothenburg och på Instagram – #globalbusinessgate.

Vill du nå oss hittar du kontaktuppgifter under kontakt.

Vi i teamet runt Global Business Gate önskar dig en fantastisk semester och sommar, och hoppas att alla kommer tillbaka med många härliga semesterminnen!