Meny

SACCNY och Global Business Gate blir partners

Global Business Gate och SACCNY, Svensk Amerikanska Handelskammaren i New York, har inlett ett samarbete.

Samarbetet syftar bland annat till att öka värdet för medlemmarna i de två olika organisationerna, men även att fungera som dörröppnare för andra som vill etablera sig på den amerikanska marknaden.

SACCNY har tagit ett nytt initiativ genom att starta något de kallar Gateway. Gateway erbjuder en plats att träffas på fysiskt, men man skapar samtidigt en innovativ mötesplats.

Detta initiativ stämmer mer än väl överens med det koncept som Global Business Gate bygger på, och vi tror att detta samarbete kommer att öppna nya dörrar för många.

Läs mer under Partners.

Följ gärna på Global Business Gate på LinkedIn – Global Business Gate Gothenburg och på Instagram #globalbusinessgate.

Global Business Gate bidrar till ökad dynamik och tillväxt

Vi på Elof Hansson Fastigheter är stolta över vårt koncept och projekt Global Business Gate som ska ta plats på nya Masthuggskajen i Göteborg.

I Lokalguiden #7 2016 hittar du en intervju om projektet med Lennart Hedström, VD Elof Hansson Fastigheter.

Läs hela artikeln här: till pdf-fil av artikeln

Lennart Hedström, VD, Elof Hansson

Global Business Gate – öppet för världen!

”Vi verkar i en stad vars historia, nutid och framtid kännetecknas av internationella affärer. Med Global Business Gate är det som att en pusselbit faller på plats, med stort värde för oss som investerare, men även för staden, säger Lennart Hedström, VD för Elof Hansson Fastigheter” i en intervju med DI ”Aktuella projekt”. Läs hela artikeln i dagens tidning, onsdag 21 september.

Du kan läsa hela artikeln här i pdf-format.

Global Business Gate presenterat för FinansKompetensCentrum

Idag har representanter för Elof Hansson och Elof Hansson Fastigheter presenterat Elof Hansson koncernen, och inte minst hur vi arbetar med ”collateral financing” för en grupp personer ur nätverket FinansKompetensCentrum. Detta nätverk drivs av BRG (Business Region Göteborg).

Vi presenterade även konceptet Global Business Gate, projektet på Masthuggskajen inriktat för verksamheter som har fokus på internationell handel och export. I fastigheten kommer det att rymmas ca 2 500 arbetsplatser och det finns även en plan för bostäder för s.k. expats.

Vill du och ditt företag också veta mer om Global Business Gate, tveka inte att höra av dig till oss på Elof Hansson Fastigheter eller via e-mail contact@globalbusinessgate.se.

Ask us

Do you want to know more about Global Business Gate? Please fill out the form. We'll be happy to hear from you!

 

I hereby agree to the Global Business Gate's Privacy Policy