Helghälsning ifrån Global Business Gate

COVID-19 FICK OSS ALLA ATT PLANERA OM UNDER 2020
Som många av er vet så har Global Business Gate varit virtuellt öppet sedan 2016. Fokus är “The Global Business Gate Days” som har fascinerat och inspirerat många av er. Den senast handlade om ”Global Talent”. Efter det seminariet kom Covid-19 och vände allt upp och ner, med fruktansvärda konsekvenser. Covid-19 tvingade oss att avbryta alla våra planer för våren 2020 och istället fokusera på handtvätt, social distansering och att lära oss att hantera Teams-möten.
Trots de besvärliga nya processerna, lyckades vi under året addera till ytterligare avtal med framtida hyresgäster. Att vi lyckades att arrangera ett evenemang under dessa konstiga omständigheter år säger mycket om vår vilja och uthållighet (åtminstone tror vi det). Vi arrangerade ett ”Global Talks” i augusti – med många tittare och även några IRL-deltagare. Ämnet – arbetsplatsen efter Covid-19 – leddes och presenterades av den professor Christer Karlsson. Om du missade det kan du se och lyssna på det här.

UTBYTEN SOM LOCKAR VÅRA FRAMTIDA HYRESGÄSTER
I Global Business Gates kommer det att ske ett kontinuerligt och konstant utbyte – ett utbyte av idéer, lärdomar och erfarenheter mellan hyresgästerna och deras medarbetare. Särskilt blir det naturligtvis inom alla de olika aspekterna av globala affärer och internationell handel. Ytterligare värde som adderas för våra hyresgäster inom konceptet Global Business Gate – är deltagande i vidareutvecklingen av konceptet. Nätverket som byggts upp runt kring Global Business Gate och dess koncept växer dagligen – både i kvantitet – och kanske mer intressant – av kvalitet.

MASTHUGGSKAJEN – I DAG
Global Business Gate kommer att byggas på den nya halvön som sträcker sig 100 meter ut i Göta Älv. Området är nästan 2,5 fotbollsplaner stort och arbetet med att förverkliga detta kontrastfyllda område går stadigt framåt. Byggnationen av den nya halvön förväntas starta under senare delen av 2021.

VILL DU VETA MER OM KONCEPTET, OM OSS OCH/ELLER VÅRA FRAMTIDA IDÉUTBYTEN?
Genom de mycket uppskattade seminarierna som genomförts, har Global Business Gate lyckats visa konceptets inneboende styrka. Mer information och rapporter från seminarierna finns här.

KONTAKT – FÖLJ OSS
Är du, och ditt företag, intresserade av konceptet Global Business Gate – välkommen att höra av dig oss, du hittar kontaktuppgifter här på sidan.

Så, för att inte bli för långdragen, önskar vi er alla en God Jul och ett Gott Nytt År och ser fram emot ett avsevärt mer normalt 2021.

Följa oss gärna även på LinkedIn – Global Business Gate Gothenburg – och Instagram – Global Business Gate.