Global Business Gates skriver optionsavtal – och skriver gärna fler!

Arbetet med Global Business Gate börjar nu gå in i en riktigt aktiv fas. Såväl vad det gäller byggnation som vad gäller framtida hyresgäster. Sedan början på hösten har vi haft glädjen att teckna ett antal optionsavtal om framtida (nåja, 2021 är inte så långt bort) partners i Global Business Gate. Det är avtal som ger våra partners möjlighet att redan från början vara med i utvecklingen av konceptet. Därigenom kan de fullt ut påverka hur ett verkligt affärsdrivande internationellt handelskluster skall vara.

Vi diskuterar nu för fullt optionsavtal med ytterligare potentiella samarbetspartners, utöver de vi redan signerat. På detta sätt går konceptet Global Business Gate en spännande framtid till mötes, och samtidigt förädlas och förtydligas byggnaden än mer.

Masthuggskajen som helhet kommer snart – efter detaljplanens godkännande under början av 2018 – att konkretiseras och bli verklighet. Vi siktar därmed på inflyttning i Global Business Gate redan 2021.

Vill du och ditt företag vara en del i detta, har era affärer inom Internationell handel och du tycker att ni skulle passa in i vårt koncepttänk, välkommen att höra av dig till oss för en diskussion om att bli en del av Global Business Gates framtid.

Bild: Visionsbild för Global Business Gate. Illustration: Arkitektbyrån Design