Läge och hälsning från Global Business Gates

Med all den nuvarande osäkerheten i världen vill vi gärna dela några av de åtgärder som vidtas inom projektet Global Business Gate. Detta också för att säkerställa att även om vi arbetar från hemmakontor och möts via telefon och video, tar vi viktiga steg för att förverkliga de fysiska Global Business Gate så snart som möjligt.

Som ni alla vet kommer den fysiska byggnaden Global Business Gate att öppna sina dörrar för hyresgäster och partners om några år. Vid den tiden hoppas vi verkligen att det nuvarande COVID-19-fokuset sedan länge är borta, men något vi är säkra på, är att vi alla har lärt oss och anpassat våra sätt att mötas och arbeta som en följd.

På grund av det faktum att vi alla befinner oss i en situation ingen av oss råder över, har vi tagit beslutet att inte arrangera någon Global Business Gate Day under våren. För dig som är intresserad av våra tidigare evenemang om The Race for Global Talent, West Sweden – China, with focus on trade and finance och Is the door to the US market about to close? hittar du sammanfattande material här på sidan.

Global Business Gate Talks – ett nytt format

Under hösten kommer vi att fortsätta att lära oss och utforska viktiga ämnen inom området Internationell handel och affärer. Vi kommer att göra de i ett liknande format som tidigare – Global Business Gate Talks, som är ett mindre och mer ”to the point” format.

Preliminära datum för kommande seminarier är 28 augusti och 20 november. Notera dessa datum, så kommer vi tillbaka med mer information inom några veckor till alla som ingår i vårt nätverk. Vill du också bli en del av vårt affärsnätverk? Ansök här.

Vill du veta mer om Global Business Gate?

Om du vill komma i kontakt med oss finns vi på plats både fysiskt och virtuellt. Välkommen att höra av dig till oss. Vi ser fram emot att få samtala med dig!
Tills vi hörs nästa gång önskar vi er alla en härlig påskhelg. Var rädda om er!