Julhälsning från Global Business Gate

Nu blickar vi framåt mot ett spännande 2023

Julen står för dörren med för många en välbehövlig vila. Det har varit lite tystare ifrån projektet i år men det innebär inte att vi inte jobbar på. Arbetet med hur vi ska förverkliga och förtydliga de koncept som Global Business Gate bygger på, både i den virtuella och fysiska miljön, pågår för fullt. Under sommaren trappas även arbetet med planering inför byggnation upp, och vi kommer att kunna visa mer av husens gestaltning både exteriört och interiört.

Global Business Gate är en hubb för företag och organisationer som verkar inom området internationella affärer. Byggstart av husens grund har påbörjats i samband med halvöentreprenaden, byggnation ovan mark beräknas starta i början av 2025 och första inflyttning planeras ske under 2027.

Under året har vi även bidragit med både tid och kompetens till stadens projekt att bygga den nya halvön på Masthuggskajen. Där ska bl a Global Business Gate ta plats och under hösten har vi fått en webkamera på plats på Hotel Drakens tak där du kan följa byggnationen av halvön, och snart även våra kontorshus, följ gärna här. Halvön kommer att sträcka sig ca 100 meter ut i Göta Älv och sedan september har den börjat ta form som du ser då den yttre sponten är på plats.
Vi vill tacka vårt nätverk och alla ambassadörer för året som gått och ser nu fram emot fortsatt utveckling av Global Business Gates koncept tillsammans med er.

Med detta vill vi i teamet runt Global Business Gates önska dig en riktigt

God Jul och ett Gott Nytt År!

Följ gärna Global Business Gate utveckling på LinkedIn – Global Business Gate Gothenburg och på Instagram – #globalbusinessgate.