Global Business Gate i vy från Stenpiren

Global Business Gate växer fram

Masthuggskajen tar form, flera projekt och hus är inflyttade och klara. Halvön där Global Business Gate ska ta plats växer fram och samtidigt byggs grunden till de två hus som Global Business Gate består av.

Konceptet som är kärnan i det vi vill åstadkomma och skapa – att bli en hubb och en mötesplats för företag och organisationer som verkar inom internationella affärer – grundar sig i handelshuset Elof Hanssons långa historik inom handel och affärer. Global Business Gate kommer att bli porten till internationella affärer och fysiskt finnas på den nya halvön i Göta Älv och virtuellt i hela världen.

2027 siktar vi på att öppna upp och redan idag har vi så kallade Letter of Intent med företag och organisationer som har för avsikt att flytta in för mer än hälften av husens yta.

Vill du/ni också vara en del av konceptet och finnas på plats i en av de mest attraktiva stadsdelarna i Göteborg, på Masthuggskajen. Välkommen att höra av dig till oss för ett möte!

Följ oss gärna även på LinkedIn – Global Business Gate Gothenburg och Instagram – #globalbusinessgate och är du nyfiken på att följ byggnationen av halvön och Global Business Gate så kan du göra det via vår webkameran.

Varmt välkommen att höra av dig!