Solnedgång över hamninloppet i Göteborg.

Sommarhälsning från Global Business Gate

Dags för semester med välbehövlig vila och uppladdning inför hösten!

Det har sedan i augusti förra året pågått ett intensivt arbete med byggnation av den nya halvön där bl. a Global Business Gate ska ta plats. Byggnation ovan mark är planerad till start under första kvartalet 2025 och därmed är det inte långt kvar tills de börjar bli dags att teckna hyresavtal för att få ta del av, och bidra till, de koncept som Global Business Gate bygger på – att bli en hubb och en mötesplats för internationell handel och affärer.

Inom det nätverk av företagare, organisationer, branschorganisationer med flera, som finns och som växer, har vi alla en gemensam målsättning och vision – att stödja och främja utvecklingen av internationell handel och affärer.

Vill du också vara med från början? Välkommen att höra av dig till oss.

Vi i teamet runt Global Business Gates vill önska dig en skön semester och sommar och hoppas att alla kommer tillbaka med många härliga semesterminnen!

Vill du nå oss under sommaren så hittar du kontaktuppgifter på globalbusinessgate.se/kontakt.

Välkommen att följa oss på Global Business Gate på globalbusinessgate.se, på LinkedIn – Global Business Gate Gothenburg och på Instagram – #globalbusinessgate.

Vill du följa utvecklingen av den nya halvön via den webkamera vi har satt upp på Hotel Drakens tak, så kan du göra det här.