Ny samverkansorganisation ska utveckla stadsmiljön på Masthuggskajen

Nu står det klart att de inom Masthuggskajen bildas en samverkansorganisation bestående av fastighetsägare i området. Organisationen ska i första hand utveckla Masthuggskajen till en levande stadsmiljö som bygger vidare på karaktären och stadslivet runt Järntorget och Långgatorna.

Som en part i de konsortium som utvecklar Masthuggskajen, och som fastighetsägare i området, är vi en del av denna organisation. Michael Walmerud, VD för Elof Hansson Fastigheter, utsågs i samband med ett första styrelsemöte till ordförande i samverkansorganisationen.

– Huvudfokus kommer att vara att skapa en attraktiv stadsdel med levande gatuplan samt arbeta för en trygg och ren stadsdel. Det första vi kommer att göra i gruppen är att ta fram en verksamhetsplan för arbetet framöver, säger Michael Walmerud.

Läs hela Älvstranden Utvecklings pressmeddelande här.