En dag och kväll med rundabordssamtal och TEDxGöteborg

Vårt första event som partner till TEDxGöteborg har nu gått av stapeln på Hotel Draken i Göteborg. Temat för detta Salon Event var ”A blueprint for tomorrow” och under kvällen gav Michael Walmerud, VD Global Business Gate, en kortkort introduktion om Global Business Gate och efter det fick en stor publik lyssna till en panel med Björn Siesjö (Stadsarkitekt) och Eric Jeansson (Geo Data Strateg, Virtuella Göteborg) ledda av moderator Åsa Rindbäck (International House).

Vi tackar för en intressant och spännande kväll om hur Göteborgs stadsbild omvandlas och vi fick en resa i den virtuella världen genom den digitala tvilling av Göteborg som utvecklas av staden.

Tidigare under eftermiddagen möttes en mindre och mycket engagerad grupp, ledd av moderator Pernilla Warberg och delade insikter i ett Rundabordssamtal om Global Business Gate.

Härifrån fick vi med oss många kloka och viktiga inspel, synpunkter och reflektioner att ta med vid vår fortsatta utveckling av konceptet, och platsen, vi vill skapa med Global Business Gate. Dessa bidrag är mycket viktiga, för att inte säga avgörande, för projektet och konceptets framtid.

Stort tack till alla som bidrog och deltog under eftermiddagen och kvällen! Nu bryter vi ny mark!

#tedxgoteborg #pernillawarberg #hoteldraken