Global Business Gate är en av Göteborgs nya ikoner

Göteborgs nya ikoner – ett spännande tema vid dagens frukostmöte hos Västsvenska Handelskammaren. Vår Daniel Holmén var med och berättade om Global Business Gate och vad projektet och konceptet bidrar med till staden.

Västsvenska Handelskammaren skriver så här i sitt inlägg – Göteborg växer. Staden är mitt under en tillväxtfas och under de närmaste åren planeras flera stora projekt stå klara. Nybyggnationer som Kaj16, Global Business Gate och utvecklingen av Volvo i Torslanda kommer att förändra hela stadsdelar och skapa nya ikoner för Göteborg.

Under seminariet Göteborgs nya ikoner berättade flera framstående personer inom stadsutveckling om stadens utveckling, djupdykning i nybyggnation och byggnadernas relevans för att skapa branschkluster locka hit internationell kompetens – slut citat.

Tack för att vi fick vara en del av detta sammanhang och fick dela med oss om Global Business Gate vid ett fullsatt seminarium i morse.

#internationellaaffärer #handelsstadengöteborg #masthuggskajen.