Global Talks presenterar Christer Karlsson, Copenhagen Business School

Global Business Gate ändrar formen för nätverkseventen. ”Global Business Gate Days” blir GLOBAL TALKS och denna gång kommer Christer Karlsson, Copenhagen Business School, att dela med sig av sina tankar och erfarenheter om vad som händer post Covid-19.

Liksom tidigare kommer våra event att hålla en hög kunskapsnivå och lyfta fram aktuella ämnen med ”nya” fakta. Självklart med en stark internationell karaktär och utblick och med bäring på internationell handel och/eller global handel. Sist men inte minst – Global Talks kommer att arrangeras som ett hybrid-webinar.

Eventet äger rum fredagen den 28de augusti kl. 08.30 – 10.00. Christer Karlsson kommer att dela med sig av sina tankar och erfarenheter om hur vi kommer att arbeta, resa, umgås och inte minst om vart och hur vi kommer att arbeta post Covid-19.

Vill du också vara med, och kanske även bli en del av vårt nätverk, läs mer och anmäl dig här.

Följ gärna på Global Business Gate på LinkedIn – Global Business Gate Gothenburg och på Instagram #globalbusinessgate.